SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Kinderopvang SpeelOkee

Wie zijn wij

 

 

  • Blog Zoo
  • Blog Themes
  • Blog Widgetkit

 

 

Geschiedenis

Kinderopvang SpeelOkee heeft haar deuren geopend sinds mei 2000. Kinderopvang SpeelOkee is uitgegroeid tot een professionele organisatie met een gewaardeerde naam in Oud-Beijerland. Kindvriendelijk, speels en licht, kinderdagverblijf SpeelOkee is ingericht met kunstenaar Jan Stigt en is opgezet met diverse speelse, lichte en overzichtelijke ruimtes, die plaats bieden aan verschillende leeftijdscategorieën. Er kan vrijuit gerend en gespeeld worden. Bovendien is er volop gelegenheid om samen te zingen, te lezen, te knutselen, maar er zijn ook rustige speelhoekjes. Zo kan ieder kind spelen op een manier die bij hem of haar past.

 

Over ons

Kinderdagverblijf SpeelOkee biedt al 20 jaar goede, professionele en kwalitatieve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Oud-Beijerland. Ons pand is gelegen in het gezellige centrum van Oud-Beijerland en de directe omgeving is rustig en groen. De buitenspeelruimte is speels opgezet, volledig afgeschermd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard zijn er fietsjes, loopkarretjes, een zandbak en ander spelmateriaal waar kinderen graag mee spelen.

 


 

Onze kinderopvang is sfeervol, gezellig en vertrouwd. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft een gekwalificeerd en gemotiveerd team van pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn lief en geduldig en zorgen ervoor dat het uw kindje aan niets ontbreekt. Ieder kind is uniek en verdient de beste zorg, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen kinderopvang voor iedereen toegankelijk houden. Juist nu!

 

Wilt u ervaringen van andere ouders lezen over SpeelOkee? Klik hier

 Onze groepen

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn