Skip to main content
WIE ZIJN WIJ

Dit is SpeelOkee

Welkom bij Kinderdagverblijf SpeelOkee

Spelen, leren, groeien en ontdekken. Kinderen van 0 tot 4 jaar hebben er een dagtaak aan! Vanuit de veilige basis die Kinderopvang SpeelOkee biedt, is de wereld ontdekken elke dag een feest.

Over ons

In mei 2000 opende Kinderdagverblijf SpeelOkee haar deuren. Kinderdagverblijf SpeelOkee biedt al ruim 20 jaar professionele en kwalitatief goede dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met een gewaardeerde naam in Oud-Beijerland. Ons pand is gelegen in het gezellige centrum van Oud-Beijerland en de directe omgeving is rustig en groen. Kinderdagverblijf SpeelOkee beschikt over zes speelse, lichte en overzichtelijke groepen waarbij de kinderen de kans krijgen om te spelen en te ontwikkelen.

Er is volop gelegenheid om samen te zingen, te lezen en te knutselen. Er zijn ook verschillende speelhoeken op iedere groep, zo kan ieder kind spelen op een manier die bij hem of haar past. De buitenspeelruimte is speels opgezet, volledig afgeschermd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard zijn er fietsjes, loopkarretjes, een zandbak en ander spelmateriaal waar kinderen graag mee spelen. Bij SpeelOkee hebben kinderen de gelegenheid om samen met leeftijdsgenootjes in een vertrouwde en veilige omgeving te spelen en te ontwikkelen.

Onze kinderopvang is sfeervol, gezellig en vertrouwd. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft een gekwalificeerd en gemotiveerd team van pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn lief en geduldig en zorgen ervoor dat het uw kindje aan niets ontbreekt. Ieder kind is uniek en verdient de beste zorg, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen kinderopvang voor iedereen toegankelijk houden.

Wilt u ervaringen van andere ouders lezen over SpeelOkee? Klik hier

Onze groepen

Een tweede thuis creëren voor jouw kindje, dat is onze missie. We besteden dan ook veel aandacht aan het creëren van een hecht groepsgevoel. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft drie babygroepen (0-2 jaar), twee verticale groepen (0-4 jaar) en één peutergroep (2-4 jaar). Iedere groep heeft vaste leidsters.

Kinderdagverblijf SpeelOkee voor ouders

Kinderdagverblijf SpeelOkee is een kleinschalige kinderopvang. Met alle groepen onder één dak, is elk gezicht vertrouwd. Natuurlijk is er ruimte om te bespreken hoe het met uw kind gaat, maar ook waar wij als kinderopvang mee bezig zijn. Van openingstijden en tarieven tot wetgeving en beleid; we bespreken alles met de oudercommissie. Het contact met de ouders staat hoog in het vaandel, zowel tijdens de overdracht bij het halen en brengen van uw kind(eren), als in de OuderApp en het ouderportaal van Konnect. Dit systeem stelt u in staat om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de opvang van uw kind(eren) door foto’s die geplaatst zijn, een nieuwsbericht of een update in het digitale schriftje. Ook heeft u inzicht in de eigen gegevens, agenda en kunt u eenvoudig extra dagen aanvragen, dagen ruilen, afwezigheid doorgeven en toestemmingen instellen.

Kinderdagverblijf SpeelOkee organiseert tweejaarlijks een ouderinformatieavond waarbij diverse maatschappelijke thema’s aan de orde komen.


Kwalitatieve en gezellige kinderopvang, met aandacht voor ieder kind. Daar kunt u op rekenen bij Kinderdagverblijf SpeelOkee. Wij zijn een kleine schakel in een mensenleven, maar wel juist daar waar de basis wordt gelegd voor later.