Skip to main content

Werkwijze

Hoe werken wij

SpeelOkee is een professionele en kwalitatieve organisatie met een gewaardeerde naam in Oud-Beijerland. SpeelOkee biedt opvang aan voor kinderen van nul tot vier jaar.

Bij SpeelOkee worden dagelijks maximaal 75 kinderen opgevangen, verdeeld over zes groepen: 3 babygroepen (0-2 jaar), 2 verticale groepen (0-4 jaar) en 1 peutergroep (2-4 jaar) De groepen zijn licht, speels en overzichtelijk. Er is gelegenheid om samen te eten, lezen, knutselen, zingen en dansen, maar er zijn ook rustige speelhoekjes. Bij SpeelOkee hebben kinderen de gelegenheid om samen met leeftijdgenootjes in een vertrouwde en veilige omgeving te spelen en zich te ontwikkelen. Het contact met de ouders vinden wij belangrijk en er wordt dan ook ruim de tijd genomen voor overdrachten en oudergesprekken.

Een meerwaarde van SpeelOkee is de kleinschaligheid, alle groepen bevinden zich op één locatie, zo blijven de lijnen met het team en de ouders/verzorgers kort. De medewerkers zijn allemaal gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Wij zijn een kleine schakel in een mensenleven, maar wel juist daar waar de basis wordt gelegd voor later…


✓ Professionele kinderopvang.

✓ Compensatie nationale feestdagen.
✓ Ruime openingstijden van 07.00 tot 18.30 uur.