SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

De Carrousel

 

 

  • Blog Widgetkit
  • Blog Themes
  • Blog Zoo

 

 

Bij Kinderdagverblijf SpeelOkee zijn op dit moment twee verticale kinderopvang groepen, de Carrousel en de Ballenbak. De Carrousel en de Ballenbak zijn kinderopvang groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar met 12 tot 16 kinderen per dag. Er zijn per dag twee of drie pedagogisch medewerksters aanwezig. De inzet van het aantal gediplomeerde pedagogisch medewerksters wordt bepaald aan de hand van de leidster/kindratio. De verticale groep is een kinderopvang groep waarin zowel baby's, dreumesen als peuters aanwezig zijn. Kinderen die in een verticale kinderopvang groep zitten, blijven tot hun 4e jaar in deze groep, zij hoeven geen overstap te maken van babygroep naar een peutergroep. In een verticale groep kunnen broertjes en zusjes in dezelfde groep geplaatst worden.

 

Het dagritme van de baby's afhankelijk van het eet- en slaapritme van de kinderen. Wij proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan het ritme dat het kind thuis heeft. Dagelijks zijn er een aantal vaste momenten, zeker voor de grotere kinderen in de groep:
  • 09.00 uur: er wordt (vers) fruit gegeten. De kleintjes krijgen vers bereide fruithapjes en de grotere kinderen krijgen stukjes vers fruit aangeboden. Er wordt gezongen en de kinderen krijgen water of thee te drinken.
  • 11.30 uur: tijd voor de lunch. SpeelOkee verzorgt de lunch met brood, hartig en zoet beleg en melk.
  • 12.45-15.00 uur: de kinderen die tussen de middag slapen worden naar bed gebracht. De kinderen die wakker blijven krijgen een rustige activiteit aangeboden, zoals een boekje lezen, puzzelen, tekenen of kleuren. De kinderen kunnen ook in de poppenhoek spelen.
  • 15.15 uur: rond deze tijd krijgen de kinderen drinken en een koekje, of soepstengel. Er wordt gezongen en/of een boekje voorgelezen of een spelletje aan tafel gedaan met de kinderen.

 

Tussen de vaste momenten door wordt er met de kinderen gespeeld, geknuffeld, getroost en worden de kinderen verzorgd. Er worden activiteiten met de kinderen gedaan, vaak in een thema en als het weer het toelaat, gaan we met de kinderen naar de buitenspeelplaats van het kinderdagverblijf, waar een diversiteit aan buitenspeelgoed zoals fietsjes, steppen en karretjes aanwezig is.

 

 

Vraag een rondleiding aan   -   Bereken uw netto kosten

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn