SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Babyopvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar

De Rammelaar

 

 

  • Blog Zoo
  • Blog Widgetkit

 

 

Bij SpeelOkee zijn drie babygroepen, de Rammelaar, de Toverfluit en de Blokkendoos, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar. Het aantal kinderen op de babyopvang groep is afhankelijk van de leeftijden van de kinderen, met een max. van 6 tot 8 kinderen per dag met 2 pedagogisch medewerksters.

Op de babyopvang groepen is het dagritme afhankelijk van het eet- en slaapritme van de kinderen. Wij proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan het ritme dat het kind thuis heeft. Dagelijks zijn er een aantal vaste momenten, zeker voor de grotere kinderen in de groep:
  • 09.00 uur: er wordt (vers) fruit gegeten. De kleintjes krijgen vers bereide fruithapjes en de grotere krijgen stukjes vers fruit aangeboden. Er wordt gezongen en de kinderen krijgen water of thee te drinken.
  • 11.30 uur: tijd voor de lunch. SpeelOkee verzorgt de lunch met brood, hartig en zoet beleg en melk.
  • 15.00 uur: rond deze tijd krijgen de kinderen drinken en een koekje, soepstengel of een liga. Er wordt gezongen, een boekje voorgelezen of een spelletje aan tafel gedaan.

 

Tussen de vaste momenten door wordt er met de kinderen gespeeld, geknuffeld, getroost en worden de kinderen verzorgd. Er worden activiteiten met de kinderen gedaan, vaak in een thema en als het weer het toelaat, gaan we met de oudere kinderen naar de buitenspeelplaats van het kinderdagverblijf.

 

Bij SpeelOkee wordt veel waarde gehecht aan een uitgebreide overdracht, zowel 's morgens als u uw kind brengt en 's middags als u uw kind ophaalt. De pedagogisch medewerksters van de babygroepen houden een overdrachtschriftje bij totdat de kinderen de leeftijd van een jaar hebben bereikt. In deze overdrachtschriftjes wordt het eet- en slaapritme bijgehouden en hoe de dag verder verlopen is vermeld.

De pedagogisch medewerksters vinden het fijn als ouders/verzorgers ook een stukje in de schriftjes schrijven, over hoe het thuis gaat en of er verdere bijzonderheden zijn. De praktijk wijst uit dat ouders/verzorgers 's morgens niet veel tijd hebben voor een uitgebreide overdracht. Het is dan handig dat je als pedagogisch medewerkster bijzonderheden kunt teruglezen in de overdrachtschriftjes.

 

 

Vraag een rondleiding aan   -   Bereken uw netto kosten

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn