Skip to main content

Reacties van ouders

Referenties

 

 

Referenties

 

 

Lizzy, periode van 2014 tot januari 2021.
Onze jongste dochter Puck gaat binnenkort naar de basisschool en daarmee is ons grote SpeelOkee avontuur helaas voorbij. Voor alles komt een tijd maar de SpeelOkee tijd was voor onze kinderen een hele leuke en zorgeloze tijd. Onze oudste twee jongens van 6 en 7 gaan nu naar de Basisschool maar zij vragen regelmatig of ze niet alsjeblieft een dagje met hun zusje mee mogen naar SpeelOkee. Pluspunten van SpeelOkee vind ik de flexibiliteit met bijvoorbeeld extra dagen, de super lieve leidsters die er werken en die stuk voor stuk zorgzaam zijn voor alle kinderen (mijn dochter komt vaak met een mooier kapsel thuis dan hoe ik haar gebracht heb J ) en de kleinschaligheid van de organisatie (we zijn er zeker geen nummer). Ik zou SpeelOkee iedereen aanbevelen. 

 

Make, periode van 2011 tot maart 2019. 
Onze 3 kinderen zijn nu naar de basisschool, maar onze oudste (nu 8 jaar) zei onlangs: 'Ik heb spijt, mam'. Ik vroeg hem waar hij spijt van had en hij zei: 'Dat ik van SpeelOkee af ben gegaan en naar school ben gegaan'. Wat een fijne plek voor je kinderen is kinderdagverblijf SpeelOkee. Kleinschalig, korte lijnen, goede ligging, deskundig personeel en meedenkend. Als ouder ga je met een gerust hart weg en weet je dat je kind een leuke, gezellige en leerzame dag heeft. De leidsters zorgen dat iedere dag een feest is. Ga zo door! Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Kleinschalige opvang, Fijne sfeer, Lieve leidsters, mooie, hygiĆ«nische ruimte

Antoinette, Periode van april 2008 tot heden
Mijn zoontje heeft 4 jaar bij Speelokee gezeten en nu zit mijn dochtertje er al weer een half jaar. Ik heb in al die tijd alleen maar goede ervaringen met Speelokee. Ik ben uitermate tevreden over het personeel. De leidsters zijn er vriendelijk en erg uitgebreid over wat er die dag is gebeurd. En ze zijn altijd bereid om mee te werken als de opvang een keer een dagje verschoven moet worden. Speelokee ga zo door!!!! Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, De leidsters zijn creatief in de werkjes die ze maken.

 

Debbie, Periode april 2013 tot heden
Fijn kinderdagverblijf. Mijn zoontje zit sinds april bij SpeelOkee en ik heb er geen moment spijt van gehad. De leidsters zijn lief en betrokken en er hangt een prettige ongedwongen sfeer. Ik laat mijn zoontje er met een gerust hart achter. Ik zou SpeelOkee aan iedereen die op zoek is naar een KDV deze aanraden. Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Denken met je mee Mooi kinderdagverblijf met leuke leidsters.

 

MK, Periode juli 2011 tot heden
Helemaal OK bij SpeelOkee! Geweldig kinderdagverblijf met een erg leuk team waar we ons zoontje met vertrouwen heen brengen. Op een professionele en ontspannen manier wordt er met de kinderen omgegaan zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kortom: Helemaal OK! Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie Communicatie met ouder (Persoonlijke) aandacht voor het kind. Aandacht voor ontwikkeling van het kind Deskundigheid van het personeel, accommodatie en inrichting, veiligheid en gezondheid, flexibiliteit en service.

 

M.A.S., Periode september 2005 mei 2012
Super fijn kinderdagverblijf! Wij zijn zeer tevreden over SpeelOkee! Een vertrouwd en veilig gevoel is heel belangrijk! We hebben totaal 7 jaar gebruik gemaakt van de opvang en willen het hele SpeelOkee-team op deze manier nog een keer in het zonnetje zetten! Ga zo door!! Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Lieve leid(st)ers, Licht en ruime groepen, Persoonlijke aandacht, Schoon, Kleinschalig Communicatie met ouder, (Persoonlijke) aandacht voor het kind, aandacht voor ontwikkeling van het kind. Deskundigheid van het personeel. Accommodatie en inrichting. Veiligheid en gezondheid. Flexibiliteit en service.

 

BS, Periode augustus 2011 tot heden
Simpelweg een erg prettig kinderdagverblijf. Ons zoontje zit er nu twee jaar en het bevalt prima. In de groep hangt een rustige sfeer en er zijn vaste leidsters. Het eerste jaar houden ze een schriftje bij waarin precies staat hoeveel er gepoept, geslapen en gegeten is. Zeker in het begin vonden wij dit erg prettig. Na het eerste jaar is er een korte overdracht bij het ophalen. Er is leuk speelgoed om mee te spelen en er worden regelmatig activiteiten ondernomen als buitenspelen op de binnenplaats en er wordt regelmatig geknutseld. Maar het allerbelangrijkste; Ons zoontje gaat er met veel plezier naar toe! Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Erg leuke schoolfoto's Communicatie met ouder, (Persoonlijke) aandacht voor het kind, aandacht voor ontwikkeling van het kind. Deskundigheid van het personeel, accommodatie en inrichting, veiligheid en gezondheid Flexibiliteit en service.

 

Kees & Danielle, ouders van Stella (1,5 jaar oud)
Toen ik vorig jaar beviel van onze dochter Stella heeft zij een moeilijke start gehad. Zij kon niet zelfstandig drinken doordat haar hartje haar op dat moment veel problemen gaf en ook bleek na onderzoeken dat zij doof is. Zij heeft hierdoor een aantal weken in het ziekenhuis gelegen en na 2 maanden mocht zij mee naar huis, maar wel met sondevoeding. Wij hebben wat gesprekken met SpeelOkee gehad en e.e.a. toegelicht maar voor SpeelOkee was dit geen enkel probleem. Thuisorganisatie Careyn kwam Stella sondevoeding geven op het KDV waarbij de leidsters altijd super goed toezicht hielden en op sommige momenten goed ingrepen en het heft terug in handen nam. Wij zijn ze hiervoor nog steeds super dankbaar. Mede door de leidsters van de Carrousel is Stella echt super vooruit gegaan.

Op 5 maart 2011 kon de sondevoeding eruit omdat Stella weer zelfstandig kon drinken. Haar hartje gaf haar ook geen problemen meer. Thuis hadden wij het er vaak over wanneer wij Stella brood konden gaan geven want ja, ze was net van de sondevoeding af en waren bang dat ze zou stikken. Maar dan zie je maar weer hoe ervaren de leidsters zijn, zij hebben Stella brood gegeven en dit ging en gaat nog steeds super goed. Waardoor wij deze stap ook thuis konden gaan zetten zonder angst. Eten is geen enkel probleem meer en ze doet het met veel plezier.

Stella is geopereerd aan haar oortje en heeft een implantaat gekregen. Helaas heeft dit nog niet het beoogde resultaat, maar ook hiermee is geen uitdaging te groot voor de leidsters van de Carrousel en zijn zij met veel motivatie aan een gebarencursus begonnen waardoor ook voor Stella de communcatie weer gemakkelijker wordt. Hierdoor gaat Stella weer vooruit met gebaren.

Wij kunnen eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe blij wij zijn met de kans die Stella en wij hebben gekregen van SpeelOkee. Doordat Stella is toegelaten hebben wij haar doofheid makkelijker een plekje kunnen geven en is tussen alle horende kinderen toch eigenlijk best een heel gewoon meisje, maar toch ook heel bijzonder, super lief maar ook super ondeugend! Gelukkig weten ze hier bij de Carrousel ook wel raad mee, haha. Bedankt!