Skip to main content

Welkom bij Kinderopvang SpeelOkee

Spelen, leren, groeien en ontdekken. Kinderen van 0 tot 4 jaar hebben er een dagtaak aan! Vanuit de veilige basis die Kinderopvang SpeelOkee biedt, is de wereld ontdekken elke dag een feest. 

 

Voor iedereen

Bij Kinderopvang SpeelOkee houden we een vast dagritme aan. Zo weten de kinderen precies wat er gaat gebeuren. We doen veel samen, zoals zingen, knutselen, lezen en buitenspelen. Daarnaast is er veel ruimte voor het eigen spel. Onze pedagogisch medewerkers spelen liefdevol in op wat uw kind nodig heeft. Zit hij of zij vol energie? Dan is er volop ruimte om vrijuit te spelen. Liever rustig aan? Er zijn verschillende speelhoeken met blokken, boekjes, poppen en auto’s.

 

Leuke activiteiten

Bij Kinderopvang SpeelOkee ontwikkelen kinderen zich in hun eigen tempo, op een fijne en ongedwongen manier. Spelenderwijs maken ze kennis met bijvoorbeeld de seizoenen, het verkeer, voeding en muziek. Wij werken ook met thema’s uit het programma van Uk & Puk voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). 

 

Onze groepen

Een tweede thuis creëren voor jouw kindje, dat iswat we willen. We besteden dan ook veel aandacht aan een warm en gezellig groepsgevoel. Kinderopvang SpeelOkee heeft babygroepen voor 0-2 jaar,verticale groepen voor 0-4 jaar en een peutergroep voor 2-4 jaar.

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee voor ouders

Kinderopvang SpeelOkee is een kleinschalige kinderopvang. Met alle groepen onder één dak, is elk gezicht vertrouwd. Natuurlijk is er ruimte om te bespreken hoe het met uw kind gaat, maar ook waar wij als kinderopvang mee bezig zijn. Van openingstijden en tarieven tot wetgeving en beleid; we bespreken alles met de oudercommissie.

Kwalitatieve en gezellige kinderopvang, met aandacht voor ieder kind. Daar kunt u op rekenen bij Kinderopvang SpeelOkee.