SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Zomeractiviteiten

follow lineVolg de lijn

Teken met stoepkrijt een lijn op de grond en laat de kinderen de lijn volgen, hoe ouder de kinderen hoe ingewikkelder de lijn getekend kan worden.

 

 

Bellenblazen

Bellenblazen, voor de kleinste kan je als volwassenen zelf blazen, dan kunnen ze ernaar kijken/kapot maken, grotere kinderen kunnen misschien zelf al blazen. Tip: hang het potje bellenblaas ergens aan zodat de kinderen het niet om kunnen gooien.

 

Sop de tuin

Kinderen willen vaak overal mee helpen. Ze zien jou regelmatig schoonmaken, dus dat willen ze ook wel eens proberen! Geef ze een spons, emmer water en een borstel en laat ze eens de tuin schoon maken! Ze kunnen de tuin aanvegen, de straat poetsen, hun speelgoed afwassen, de schutting afvegen. Kortom uren speelplezier!

 

dino makenDino’s uithakken

Voor de grotere kinderen: stop een aantal kleine dino’s (of andere poppetjes) in een zakje (of ballon) water en leg deze (goed dichtgebonden een nachtje in de vriezer. De volgende dag kunnen ze er (buiten) uit gehakt worden!

 

Rembrand

Maak een mooie tekening op de straat. Laat je kindje zich lekker uitleven. De regen spoelt uiteindelijk de tekening vanzelf weer weg. Alternatief voor de zomer: laat je kindje een tekening maken met water. Geef hem een (oude) behangkwast of borstel van een stoffer en blik of ander gereedschap waarmee geverfd kan worden en een emmer water. Uw kindje kan hier prachtig de straat mee ‘verven’. Het grappige is dat de tekening nooit klaar komt, want het droogt steeds weer op.

rembrand

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn