SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Week van het jonge kind 2019

Week van het Jonge Kind- van vrijdag 5 t/m vrijdag 12 april
De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien.
Deze week is voor het eerst georganiseerd in 2013.
Vanuit de gedachte dat kinderopvang veel meer is dan opvang alleen probeerde Ileen (directeur van Hestia Kinderopvang), door dit vanuit de VS overgewaaide concept (Week of the Young Child georganiseerd door NAEYC), in Nederland aandacht te vragen voor de enorme meerwaarde van kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar als dit wordt aangeboden door organisaties die voorzien in kwalitatief hoogwaardige kinderopvang  (excellente kinderopvang).
Meer kunt u lezen op www.weekvanhetjongekind.nl
SpeelOkee organiseert deze week ook allerlei leuke activiteiten.
Voor de activiteiten die wij organiseren en ook voor ons nieuwe thema “Eet smakelijk” vragen wij uw medewerking.
• Zou u lege boodschap verpakkingen willen sparen? (Bijv. een leeg pak hagelslag, een leeg melkpak enz.) Wij zullen met deze producten een leuk ‘winkeltje’ maken bij de hoofdingang.
• Voor het kweken van tuinkers willen wij u vragen of u lege boterkuipjes of een ander soort doosjes mee zou kunnen nemen.
• Verder willen wij u vragen of u, als u een beroep heeft dat iets met eten te maken heeft (bakker, kok, groenteboer, medewerker in een restaurant o.i.d.), het leuk zou vinden om bij SpeelOkee iets over uw beroep te komen vertellen aan de peuters?

Wij willen u vragen de lege boodschappen en de boterkuipjes mee te nemen voor 5 april. Zodat wij er in de week van 8 april mee aan de slag kunnen.

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn