SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Thema Brandweer

In de week van 22 mei jl. hadden wij een Feestweek bij SpeelOkee om ons thema 'de Brandweer' uitgebreid te vieren. Allereerst werd de week op donderdag 18 mei alvast geopend met een gezellig en sfeervol optreden van SpeelMEe, een muziek- en spel duo. Uiteraard werden er liedjes met elkaar gezongen over de brandweer en werd er een vertelling gedaan met behulp van vertelplaten over Jip & Janneke die brandweertje gaan spelen.

 

 

Als laatste kregen alle kinderen ook een eigen brandweerhelm zodat ook zij zelf brandweertje konden spelen. Het was prachtig weer en dit kon allemaal buiten op het speelplaatsje plaatsvinden, erg leuk! In de Feestweek zijn er veel activiteiten gedaan zoals spuiten met de tuinslang en als klapper op de 'vuur'pijl kwam op dinsdag 23 mei jl. de brandweer met een grote brandweerwagen het terrein op. Eerst gingen we met alle collega's, BHV'ers en kinderen oefenen door een ontruimingsoefening te laten plaatsvinden. Dit is onderdeel van een jaarlijkse oefening. Daarna mochten de peuters om de beurt met hun eigen groep een kijkje nemen in de grote auto. Wat een indrukken! De kinderen, leidsters en ook de brandweermannen genoten volop van de uitdrukkingen op alle gezichten van de kinderen, geweldig.

Een ervaring die wij niet snel zullen vergeten en waar we nog veel over zullen napraten. Vrijdag 2 juni jl. stond er een mooie foto in het plaatselijke weekblad Het Kompas.

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn