SpeelOkee beste kinderdagverblijf

Nieuws vanuit de Oudercommissie

Een paar keer per jaar komen we samen, de oudercommissie. Naast dat het natuurlijk ontzettend gezellig is om samen met andere ouders van SpeelOkee te kletsen onder het genot van een kop thee, koffie en wat lekkers, is het ook ontzettend fijn om iets bij te kunnen dragen aan het kinderdagverblijf waar onze kinderen met zoveel plezier heel wat uren rondbrengen. 
Het leek ons leuk om voor de andere ouders een beeld te schetsen van de dingen waar wij ons bij deze vergaderingen mee bezig houden. Zo hebben wij het veel gehad over de aanpassingen op het buitenspeelplein, de nieuwe belettering van SpeelOkee en welk beeld je als kinderdagverblijf wilt neerzetten op bijvoorbeeld Social Media. Welk beeld hebben ouders zelf bij het kinderdagverblijf, welk gevoel krijgen ze wanneer ze binnenkomen? En hoe kan je dit het beste omzetten naar een goede tekst voor op de website zodat potentiële nieuwe ouders een goed beeld krijgen.
Daarnaast komen ook hele lastige vraagstukken aan bod zoals hoe we binnen SpeelOkee om moeten gaan met de nieuwe wetgeving IKK. Wat past bij de visie van het kinderdagverblijf en hoe kunnen we ervoor zorgen dat alle regels rondom de nieuwe wetgeving nageleefd worden zonder dat we hiermee te kort doen aan de fijne sfeer die er is. Wettelijke eisen als het vaste gezichten criterium en het feit dat kinderen in maximaal twee stamgroepen geplaatst mogen worden, brengen veel puzzels met zich mee. Kom je dan nog wel rond met de leidsters die er nu zijn of zijn er bijvoorbeeld aanpassingen nodig in het rooster.
Samen met Marianne, Elke, Merel en Marloes proberen de ouders uit de oudercommissie er elke vergadering weer voor te zorgen dat SpeelOkee ook voor alle nieuwe kinderen net zo fijn, huiselijk, gezellig, zorgzaam en leerzaam is als dat het voor onze kinderen is.
Wij snappen natuurlijk dat je nu denkt, daar wil ik ook graag bijzitten! Gelukkig hebben we nog plek over in de oudercommissie dus komt gerust naar één van ons toe en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Namens de Oudercommissie:
Leonie, moeder van Joris & Lotte (Carrousel)
Mellanie, moeder van Vajén (Blokkendoos)
Lonneke, moeder van Eline en Suze (Carrousel en Blokkendoos)
Sascha, moeder van Maegan en Jayson (Bromtol)

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn