SpeelOkee beste kinderdagverblijf

BoekStartdag 2021

‘Je bent de beste verhalenverteller!’ Dat is het thema van de eerste landelijke BoekStartdag waar voorleespret aan de allerkleinsten voorop staat!
Graag informeren wij u over de verschillende activiteiten, (waaronder een online ouderavond) en bevelen deze van harte bij u aan.

Hieronder leest u meer informatie hierover:
BoekStartdag: voorleesactiviteiten en bibliotheekautootje
Op zaterdag 19 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.
 
Online voorleesactiviteiten en online ouderavond
Bij de allereerste landelijke BoekStartdag, staat voorleespret aan de allerkleinsten voorop met als thema Je bent de beste verhalenverteller. Omdat we nog niet allemaal bij elkaar mogen komen vieren we een aantal voorleesactiviteiten online zoals poppenkast, voorlezen en een knutselwerkje (leeftijd 2+). We komen op zaterdag 19 juni naar je toe met ons Bibliotheekautootje vol met vrolijke BoekStartkoffertjes en mooie verhalen. Ook organiseren we een online ouderavond op donderdagavond 24 juni om 19:00 uur voor (groot)ouders samen met hun baby’s die graag voorleestips willen krijgen.
Hoe doe je mee met de voorleesactiviteiten en de ouderavond? Vooraf aanmelden is verplicht via het online aanmeldformulier, de deelnemers aan de activiteiten krijgen daarna een linkje en kunnen daarmee de voorstelling bekijken vanaf zaterdag 19 juni. Deelnemers aan de ouderavond van 24 juni krijgen een Zoom uitnodiging en kunnen thuis gezellig met hun kleintje meedoen.
 
Bibliotheekautootje
Het Bibliotheekautootje met BoekStartkoffertjes rijdt rond op 19 juni en staat bij de Bibliotheek Oud-Beijerland centrum van 10:00 – 11:00 uur; Bibliotheek van ’s Gravendeel van 12:00 – 13:00; Bibliotheek Numansdorp 14:00 – 15:00 uur. De BoekStartkoffertjes worden samen met een leuke verrassing gratis uitgedeeld na inschrijving bij de Bibliotheek. Ook kan er buiten naar een verhaaltje en liedje worden geluisterd.
 
Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor de voorleesactiviteiten.
Je kunt je hier aanmelden voor de ouderavond.
 
Marloes Koomans
Voorleescoördinator

Speelokee footer

Kinderdagverblijf SpeelOkee

 

 

Beste Kinderdagverblijf SpeelOkee Oud-Beijerland

 

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Oost-Voorstraat 109
3262 JH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
0186 625701
info@speelokee.nl

 
Volg ons ook op

/SpeelOkee

@SpeelOkee

Speelokee footer lijn